Jong Ondernemen

Team Clean & Go is door naar de halve finale van de competitie Student Company van het jaar 2022! In deze halve finale op donderdag 31 maart zijn we uitgenodigd in B. Amsterdam, de grootste Startup Hub van Europa. Daar gaan we werken aan een casus en zetten vol in op een plek in de finale!

Zeven enthousiaste toppers

Wij zijn een studentenonderneming van het Hoornbeeck College te Apeldoorn. Ons team van zeven enthousiaste en gemotiveerde studenten doen met onze onderneming mee aan de landelijke competitie voor Student Company van het jaar 2022. Deze competitie wordt elk jaar georganiseerd door de organisatie ‘Jong Ondernemen’. Bij succes kan Clean & Go zelfs doorgaan naar de Europese competitie, er is dus genoeg om naar toe te werken!

Clean & Go doet ook mee en dat door onze schoonmaakproducten voor auto’s te vermarkten. Onze producten zijn microbiologisch, dit houdt in dat micro-organismen, ook wel de opruimers van de natuur genoemd, elk oppervlak grondig reinigen en zo zorgen voor een geur- en vlekkeloos resultaat. Wij zijn tegen het gebruik van schadelijk stoffen in schoonmaak producten, daarom zitten deze niet in onze autoshampoo en interieurreiniger. Ook verspilling gaan wij tegen door middel van sprayflacons en doseringsdoppen!

Crowdfunding

Wij presenteren drie producten; de Clean & Go interieurreiniger, autoshampoo en velgenreiniger. Voor onze onderneming hebben we een startkapitaal nodig die wij ophalen door middel van crowdfunding. Wilt u ons en ons idee steunen? Doneren kan via deze link: Crowdfunding Clean&Go

Product pitch Clean & Go

Contact

Neem gerust contact met ons op via info@hoornbeeckbusiness.nl of telefoonnummer 085 48 38 001.