Experience

Ervaar de kracht van samen…

Zullen we samenwerken?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

We geven hieronder een aantal kansen die we samen kunnen oppakken. Wellicht heeft u zelf een verrassend idee dat er (nog) niet bij staat; laat het ons weten

Open deuren

Bedrijfsbezoek

Het Hoornbeeck College zoekt voortdurend de verbinding met het bedrijfsleven. Uiteindelijk vallen juist dáár de puzzelstukjes op z’n plek en daarom zoeken wij doorlopend innovatieve, uitdagende en inspirerende bedrijven die de deuren willen openen voor een groep studenten. Als onderwijsinstelling willen wij graag aansluiten bij de mogelijkheden die er zijn. Een inspirerend betoog van een sales manager, een rondleiding in een innovatieve fabriek of heeft zelf een verrassend idee; laat het ons weten! 

Uw aanmelding; het vervolg!
Een docent of student van het studentenpanel neemt contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u eerst overleg? Neem contact op met een van de panelleden. 

Onbegrensde creativiteit

Heisessie

Een impasse. Een lastig vraagstuk. Wellicht overweegt u om met uw team een heisessie te organiseren. Brainstormen is een creatief proces en studenten zijn vaak in staat om op een frisse manier tegen uw vraagstuk aan te kijken. Vragen stellen die u niet zomaar zou verwachten. U organiseert en wij proberen bij u aan te sluiten.

Uw aanmelding; het vervolg!
Een docent of student van het studentenpanel neemt contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Een belangrijk element is het aansluiten op de leerdoelen van de studenten. Wilt u eerst overleg? Neem contact op met een van de panelleden.

Samen sterk

Beurs

Duizenden bedrijven staan een of meerdere keren per jaar op een beurs. Dat vraagt om een grondige voorbereiding, maar juist tijdens een beurs is het belangrijk dat u geen potentiele klanten misloopt. Wilt u graag uw skills doorgeven aan jong talent en kunt u tegelijkertijd de energie van het jong talent wel gebruiken? Dan is er een match!

Verbinden en verbonden worden

Netwerken

Netwerken, dat brengt zakelijk succes. Dat blijkt wel als je naar de cijfers van BNI kijkt; in mei 2019 waren er 9.000 chapters (netwerken) wereldwijd met 250.000 members. Naast BNI zijn er tal van netwerken die op een andere manier georganiseerd zijn. Bent u aangesloten bij een plaatselijk netwerk en vind u het belangrijk dat aanstormend talent ook eens aanschuift? Laat het ons weten. Uw netwerkbijeenkomst op een Hoornbeeck locatie? Wij denken graag met u mee!

Uw aanmelding; het vervolg!
Een docent of student van het studentenpanel neemt contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u eerst overleg? Neem contact op met een van de panelleden.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Heeft u nog een verrassend idee?

Samenwerken?

Aanmeldingsformulier

    BedrijfsbezoekCreatieve brainstormNetwerkenGastles gevenAnders...