Hoe werkt het?

Samenwerken aan succes!

Werkwijze

Student + Ondernemer = Winnen

Loopt uw bedrijf over van het werk? Of bent u razend enthousiast om een samenwerking met studenten aan te gaan? Wij bieden u de kans met deze oplossing!

U dient uw opdracht in

Herkenbaar? Wel ideeën, maar geen tijd. Via Hoornbeeck Business heeft u de kans om in contact te komen met studenten. U kunt hen de praktijk laten ervaren door middel van uw vraagstuk of uw opdracht. Na het indienen van uw opdracht zoeken we samen naar de juiste werkwijze die voor u en voor de student een win-win oplevert.

U presenteert uw opdracht aan studenten

Nadat u uw opdracht heeft ingeleverd komt de volgende stap. Het is namelijk belangrijk dat u weet wat u wilt en dat wij dat ook scherp hebben. Daarom nodigen wij u uit om uw onderneming en opdracht of idee te presenteren bij het studentenpanel. Het resultaat is een concreet doel, duidelijke afspraken en een heldere planning.

Samen maken wij uw opdracht passend

Na uw presentatie kijken wij samen op welke manier de opdracht zo goed mogelijk vorm gegeven kan worden. We kijken waar de opdracht aansluiting heeft op de opleiding van de studenten. Wij zoeken de optimale situatie waarbij uw opdracht aansluit op theoretische vakken zodat de studenten met goede bagage worden uitgerust om uw opdracht tot een succes te brengen. Op deze manier kunnen de studenten optimaal ingezet worden voor een professionele opdracht.

De studenten maken werk van uw opdracht

De opdracht staat, maar wat nu? Nu gaat het echte werk beginnen! De studenten gaan aan de slag met de door u ingediende opdracht. In overleg met de vakdocent en de opdrachtgever zal er een startmoment gekozen worden voor de uitvoering van de opdracht. Hierbij is de taak voor het studentenpanel om samen met de begeleidende docent en de groep die de opdracht uitvoert alles in goede banen te leiden.

We vieren het resultaat!

De inspanning is geleverd en het is tijd voor resultaat! We nodigen u uit om langs te komen of komen, indien mogelijk, bij u langs. Vol passie presenteren onze studententeams het resultaat. U beoordeelt het resultaat en samen vieren we het succes van uw Hoornbeeck Business-opdracht. Proeft naar meer toch?

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…