NRG &

Media

NRG & Media

Callcenter en deur-aan-deur-verkoop

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn!
Wij zijn een partner van Hoornbeeck Business omdat wij leerlingen de kans willen geven hun werkzaamheden ook echt bij een bedrijf uit te voeren en zo direct in het werkveld bezig te zijn. Wij houden van netwerken en wij zijn altijd bezig met verbetering van processen en marketing..

Wie zijn wij?
Wij zijn een bedrijf die actief is in de verkoop van energie – en telecomcontracten. Zowel vanuit kantoor word er gebeld voor meerdere projecten en in de buitendienst hebben wij ook meerdere projecten en opdrachtgevers. Wij kijken naar de kwaliteit van de werknemer om te bepalen in welk werkveld hij/zij actief zou zijn en zorgen hierbij voor voldoende begeleiding en trainingen. Ons doel is om een groter klantenbestand te krijgen met tevreden klanten, die wij elk jaar weer opnieuw kunnen benaderen.

Ons aanbod

Wij zijn op zoek naar studenten/werknemers die het leuk vinden om opdrachten uit te voeren waar wij weinig tijd voor hebben zoals (online) marketing en het verbeteren van de website. Verder kunnen wij leerlingen inzetten op 1 van onze projecten om zo een goed beeld te krijgen van het werk wat we doen.

 

Toekomstvisie

Wij willen beter (online) zichtbaar zijn en meer naamsbekendheid opbouwen om zo meer klanten te kunnen krijgen. Wij zorgen voor kwaliteit en een snelle service voor klanten.
   

Samenwerken?

 

Staat open voor

Wij staan open voor: (online) marketing, werven van leads, optimaliseren website en designen van formulieren, scripts, logos etc.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

NRG & Media

Jeffrey Nusmeijer

info@nrgenmedia.nl

0645005568

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met NRG & Media

Doormiddel van het onderstaande formulier kom je in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.