Christelijk Ondernemers Netwerk

Hoornbeeck Business Member…

christelijk onderwijs netwerk

Lekker ondernemen doe je bij CON!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Ondernemers willen kennis en ervaringen delen, met andere ondernemers maar ook met studenten die wellicht op termijn collega’s worden. Omgekeerd kun je als ondernemer ook leren van nieuwe generaties. Zij stellen vragen en komen met ideeën die uitdagen, prikkelen, aan het denken zetten. Dus een kruisbestuiving tussen studenten en ondernemers, graag!

Wie zijn wij?
Wij zijn een landelijk netwerk van ondernemers. Het netwerk wordt vanuit een brede christelijke identiteit aangeboden. Op landelijk niveau zoeken wij het vooral in laagdrempelige, ontspannen events waar je even ‘lekker vrij bent’ van ‘moeten’. Je moet daar niets, alleen maar genieten van ont-moeting, lekker eten en drinken, sfeer, beleving. Op regionaal niveau kun je dieper op thema’s ingaan, kun je ook meer delen over onderwerpen en ervaringen die meer persoonlijk zijn, of die met christen-zijn te maken hebben.

Ons aanbod

Studenten zijn welkom om lid te worden. Zolang zij hun studie volgen zijn zij gratis lid van CON. Aanmelden kan via onze website, onder vermelding van ‘Student Hoornbeeck’. In overleg bekijken we samen wat we voor en met elkaar kunnen betekenen.

 

Onze website

Toekomstvisie

Wij hopen dat leden van CON via het netwerk steeds meer betrokken raken bij maatschappelijke en missionaire vragen en projecten in hun dorp, stad, land en de wereld om ons heen. Een bijdrage leveren aan een betere en mooiere wereld. Vanuit een gedeelde (ondanks onderlinge verschillen in geloof en geloofsbeleving) bron, het Bijbelse evangelie van Jezus Christus.
   

Samenwerken?

 

Staat open voor

Nieuwe initiatieven, frisse ideeën, mooie bijdragen, ondernemende starters, studenten en ervaren business mannen en vrouwen.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Christelijk Ondernemers Netwerk

Jan Piet
jan@co-netwerk.nl
06-53774336

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Christelijk Ondernemers Netwerk

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.