Computer Lease

Nederland

Hoornbeeck Business Member…

Computer Lease Nederland

Zorgeloos (her)gebruik van IT, voor een vaste prijs per maand.

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Bij CLN willen we dat werknemers ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling. We werken met ruime kaders, waarin medewerkers zelf ruimte hebt om te ondernemen. Als alles goed mag gaan verdubbelen in de komende jaren in aantal medewerkers. We hebben de ambitie uitgesproken om een groot percentage hiervan zelf op te leiden. We vinden dat kwaliteit niet per se in werkervaring zit, maar in karakter. We maken daarom graag in een vroeg stadium kennis met potentiële medewerkers.

Wie zijn wij?
Een leasemaatschappij voor IT, maar dan net even anders. Zo zijn we een familiebedrijf, waarin generatie twee nu aan de slag kan met groeiambitie. Waar we vaak voorheen vergeleken werden met banken, zijn we nu een serviceorganisatie voor IT leveranciers. Bedrijven met wie wij samenwerken zien ons eerder als collega, dan als leverancier. Samen optimaliseren we de klantreis voor gebruik van IT.

Ons aanbod

Wij zorgen dat klanten de nieuwste apparatuur kunnen gebruiken. Gebruikte apparatuur krijgt via ons een nieuw leven. Dit doen we door te verkopen aan refurbish bedrijven, of door te recyclen tot grondstof. Daar verdienen wij ons geld. Klanten betalen bij ons een scherp maandtarief, omdat wij ons inkopen in de apparatuur. Een beetje vergelijkbaar als bij auto’s, maar toch anders.

 

Onze website

Toekomstvisie

Ondernemers van nu anders kijken naar hun onderneming. Er wordt meer gekeken naar welke uitgave in directe zin rendement opleveren. Een handelsonderneming kan bijvoorbeeld beter geld uitgeven aan inkoop van handel, waarop een snelle marge wordt gemaakt, dan ditzelfde bedrag aan IT uitgegeven. Zo verdient een investering zich sneller terug. In combinatie met de ontwikkelingen dat IT op software gebied al steeds richting gebruiksgemak en beschikbaarheid ontwikkeld, en de roep zuiniger met grondstoffen om te gaan, verwachten we een grotere rol te gaan spelen in de markt.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Ambitieus, sociaal en zelfstandige studenten die:

  • een opdracht willen maken;
  • leer-werkplek zoeken;
  • willen starten op de arbeidsmarkt.

We vinden het ook leuk om ons bedrijf te vertellen.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Computer Lease Nederland

Steven van Raffe
steven@clnl.nl
06 – 1526 0345

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Computer Lease Nederland

Doormiddel van het onderstaande formulier kom je in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.