Fuse

Solutions

Hoornbeeck Business Member…

FUSe Solutions

Slimme Oplossingen!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
De samenwerking met het onderwijs is essentieel voor het bedrijfsleven. Studenten kunnen zeer nuttige inbreng leveren aan ondernemers op het gebied van nieuwe technieken, een frisse blik en een gezond nieuwsgierige houding. Daarnaast zie ik het meewerken aan het opleiden van vakvolwassen, vakmensen (zeker op het MBO niveau) als aantrekkelijke verantwoordelijkheid van ondernemers. We dragen bij aan de professionals die de wereld van morgen nodig heeft.

THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT!
 – Abraham Lincoln

Wie zijn wij?
Fuse Solutions is een dienstverlenende organisatie op het vlak van software oplossingen voor project gestuurde bedrijven in de openbare ruimte.

Onze missie is om bedrijven die projectmatig werken een stap vooruit te laten zetten met slimme oplossingen. Dit doen we onder andere met het (project)informatiesysteem Fuse. Dit product bevat veel praktische tools en oplossingen die projectmedewerkers veel werk uit handen nemen op het gebied van projectadministratie, calculaties, planning, dossier- en documentbeheer, urenverantwoording en rapportage.

Ons aanbod

Onze oplossingen zijn gemaakt binnen bedrijven die op basis van projecten werken in de openbare ruimte. Specifiek focussen wij ons op Ingenieursbureaus, Milieu & Bodem bedrijven, Geo- informatica bedrijven, Asbest inventarisatiebedrijven, Civiel technische bedrijven en andere projectmanagement organisaties uit de openbare ruimte.

 

Onze website

Toekomstvisie

De toekomst ligt in het effectief gebruik van data. Door het systematisch en gestructureerd verzamelen van grote hoeveelheden data ontstaan er unieke mogelijkheden voor onze klanten.
Zie waar de opdrachten vandaan zullen gaan komen. Voorspel de omzet in bepaalde maanden. Reduceer kosten tot een absoluut minimum zonder concessies te doen aan in en externe kwaliteit en tevredenheid. Gebruik kennis uit afgeronde projecten geautomatiseerd in nieuwe projecten. Geef bestuurders van ondernemingen nieuwe handvatten voor het richting geven aan een kennisintensieve organisatie.

Samenwerken?

Staat open voor

Bel me maar…

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Fuse Solutions

info@fusesolutions.nl
085 – 06 08 404

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Fuse Solutions

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.