Home

4Talent

Hoornbeeck Business Member…

Home4Talent

Next Level Recruitment

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn!
Home4Talent gelooft in de samenwerking tussen ondernemer en student. Wij hebben eerder met Hoornbeeck studenten samengewerkt en dit beviel dusdanig goed, dat wij in de toekomst meer studenten willen verwelkomen! Hoornbeeck business lijkt ons het ideale platform om de relatie met het Hoornbeeck College en diens studenten uit te breiden.

Wie zijn wij?
Het werven van goed personeel is één van de grootste uitdagingen van de huidige ondernemer. Home4talent deelt haar ‘next-level recruitment’-visie graag om deze uitdaging om te buigen tot een succes-story voor organisaties. Home4talent biedt recruitment-service om zelf als organisatie succesvoller personeel te werven. Wij noemen dat ‘next level recruitment’. Vanuit het thema: ‘de meest leuke/aantrekkelijke werkgever worden?!’ denken wij met de klant mee en bieden de klant de mogelijkheden waardoor de succes-story van de organisatie ontstaat.

Ons aanbod

Home4Talent is een organisatie waar jij als student tot ontplooiing kan komen. Wij bieden je uitdagingen aan, maar het is aan jou of je deze aan gaat. Bij ons staat de output centraal. Werk je graag een dag in de week thuis of werk je graag een dag op een andere locatie? Dit is allemaal mogelijk bij Home4Talent!

 

Onze website

Toekomstvisie

Wij zijn een organisatie met oog voor de toekomst. Door middel van jong talent willen wij de komende jaren verder bouwen aan nieuwe concepten. Jij kan hier onderdeel van worden!

Samenwerken?

 

Staat open voor

Home4Talent staat open voor enthousiaste studenten die een uitdaging niet uit de weg gaan. Interesse in een commerciële stageplek bij ons? Bel ons via 085 040 36 53 of mail ons via info@home4talent.nl!

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Home4Talent

Nico Houwaard
info@home4talent.nl
085 040 36 53

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Home4Talent

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.