Interforce

Networks BV

Hoornbeeck Business Member…

Interforce Networks BV

Uw prestatie georiënteerde cloud partner

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Professionele opleiding welke past bij ons bedrijf. Interforce is dé cloud partner voor betrouwbare diensten voor bedrijven in uiteenlopende branches. Met onze moderne producten, scherpe prijzen en hoge kwaliteit ontzorgen wij uw ICT vraagstukken. De wereld van dataopslag en beschikbaarheid in de cloud is soms ondoorgrondelijk. Interforce begrijpt dat ICT ten dienste moet staan van úw bedrijfsvoering en onderneming en maakt de afhandeling daarom transparant en inzichtelijk.

Wat bieden wij?
Wij bieden slimme geoptimaliseerde online diensten en de beste private cloud oplossingen. Met ons compleet pakket aan diensten zorgen we ervoor dat u niet afhankelijk bent van verschillende ICT-leveranciers. Interforce verdiept zich in uw bedrijf en heeft oog voor details. Wij staan voor u klaar met de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf.

Ons aanbod

Superleuke en leerzame leerplekken voor stage en afstudeerders.

 

Onze website

Toekomstvisie

Interforce gelooft in het volledig ontzorgen van onze klanten op IT-gebied. Hoe groot of klein het bedrijf of organisatie ook is, wij regelen de best passende IT-oplossingen. Zodat jij je volledig kunt concentreren op je core business en geen omkijken meer hebt naar IT-gerelateerde zaken. Wij zorgen ervoor dat je systemen altijd actueel, beschikbaar en veilig zijn.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Gemotiveerde studenten voor een leuke en leerzame leerplek in ons leuke jonge team van 35 collega’s.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Interforce Networks BV

Robert Kuijf
robert@interforce.eu
0172 406060

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Interforce

Doormiddel van het onderstaande formulier kom je in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.