Zeeuw en Zeeuw Ford Gouda

Hoornbeeck Business Member…

Zeeuw en Zeeuw Ford Gouda

Zeeuw en Zeeuw maakt je blij!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Enerzijds voelt het voor ons als een voorrecht om de jongere generatie iets bij te brengen vanuit het bedrijfsleven, anderzijds voelt het ook goed om vanuit principieel oogpunt iets te kunnen betekenen voor een scholieren van een christelijke scholengemeenschap.

Wie zijn wij?
Zeeuw & Zeeuw Ford Gouda maakt onderdeel uit van de Zeeuw & Zeeuw Groep. Met 470 medewerkers en 27 vestigingen mogen wij ons een van de grootste dealerholdings van Nederland noemen. Wij vertegenwoordigen de merken: Renault, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan. Ook hebben wij een eigen leasemaatschappij en een eigen schadebedrijf.

Ons aanbod

Wij bieden een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling. Ons streven is om de leukste Ford Dealer van Nederland te zijn voor zowel klant als werknemer.

 

Onze website

Toekomstvisie

De aankomende jaren gaat er op het gebied van mobiliteit veel veranderen. De impact van elektrische auto’s is enorm. Niet alleen de sales maar ook aftersales zal op een andere manier ingericht moeten gaan worden. Efficiency is uiteindelijk de sleutel maar we dagen jou uit om na te denken welke stappen er nog meer genomen kunnen/moeten worden.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Wij staan altijd open voor jong talent met initiatief. Achterover hangen en wachten wat er gebeurt is leuk als je een film kijkt, maar de Automotive zoekt mensen die het stuur in handen willen hebben, ben jij dit?

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Zeeuw en Zeeuw Ford Gouda

Ronald Lamper
r.lamper@zeeuwenzeeuw.nl
06-23601377

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Zeeuw en Zeeuw Ford Gouda

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.