Ad Ondernemen

Studenten met de ambitie om ondernemer te worden kiezen steeds meer voor een praktische hbo opleiding op niveau 5. De Christelijke Hogeschool Ede en het Hoornbeeck College hebben de handen ineen geslagen en bieden deze tweejarige deeltijdopleiding aan in Ede en Gouda.  Learning by doing staat centraal. 

Voor wie?

Je hebt minimaal een diploma mbo niveau 4. Ondernemende studenten vanuit iedere sector (Zorg en Welzijn, Technologie, Economie). Heb je al een bedrijf? Geen probleem, 

Deeltijd?

Minimaal drie dagen in de week werk je (of ga je werken) in een relevante werksetting of je eigen business. Vrijwel alle leertaken maak je in het bedrijf dat je start tijdens de opleiding en/of op je werkplek. Vanuit de opleiding word je gekoppeld aan een ondernemer die jou begeleidt tijdens de Ad Ondernemen.

Meer informatie?

Kijk op de website van de CHE voor alle details. 

Samenwerking Hoornbeeck en CHE

Perspectief voor de mbo student

Mbo en hbo slaan de handen ineen. Juist voor de mbo studenten die nadenken over de mogelijkheden om een eigen bedrijf op te starten. Als je als student Welzijn een zorgboerderij wilt starten, of je volgt de opleiding Retail Manager en je denkt na over je eigen kledinglijn of je volgt de opleiding junior accountmanager en je wilt je oriënteren op het ondernemerschap; het kan allemaal.

Voor startende studenten op het Hoornbeeck College is het belangrijk om perspectief te bieden op de route naar het ondernemerschap. Met de samenwerking tussen de Christelijke Hogeschool Ede en het Hoornbeeck College komt dit een stap dichterbij.

|

"Nadat ik mijn mbo studie had afgerond zocht ik meer uitdaging, maar vier jaar hbo was een te grote stap. De 2-jarige AD Ondernemen is daarom de perfecte manier om mijzelf als ondernemer te gaan ontwikkelen. Nu kan ik toch op een praktische manier meer leren over het ondernemerschap."

Christy Berkouwer

"De balans tussen werken en leren past bij mij. Ook vind ik het ondernemerschap erg interessant en wil ik mij hier graag in ontwikkelen. Het lijkt mij heel gaaf om uiteindelijk mijn eigen bedrijf te hebben en hier dagelijks mijn handen voor uit de mouwen te steken."

Rick Baelde

"Ik kies voor deze opleiding omdat ik mijn kennis op gebied van ondernemen wil verbreden en mijn bedrijf nog professioneler wil positioneren. Mijn collega ondernemers motiveren mij om door te gaan en elke dag met een glimlach op werk te komen..."

Chris Möhlmann

Contact

Amersfoort

Jan Meeuse
muj@hoornbeeck.nl

Apeldoorn

Jeroen van Dijk
ardk@hoornbeeck.nl

Goes

René Aarnoudse aem@hoornbeeck.nl

Gouda

Christiaan de Graaf
gfc@hoornbeeck.nl

Kampen

Jaap van Putten ptc@hoornbeeck.nl

Rotterdam

Rik van Groningen
gnr@hoornbeeck.nl