Gastcollege of Masterclass

Op ieder denkbaar vakgebied zijn wij steeds op zoek naar inspirerende gastdocenten die iets over hun business of vak willen vertellen. In de klas de verbinding maken tussen theorie en praktijk. 

Stel je bedrijf open voor een bezoek

Zien, horen, voelen. In een lokaal kun je iets vertellen over een bedrijf; de business, de processen, de doelgroep, etc. Maar het beleven zorgt er vaak voor dat de theorie en praktijk met elkaar worden verbonden. 

Coach commerciële studenten

Het Hoornbeeck College creëert graag een ondernemend klimaat op de verschillende locaties. En dat niet zonder goede contacten uit het bedrijfsleven. Wij zoeken coaches voor teams en individuele studenten. 

Professional bij vaardigheidstoetsen

Studenten voeren bijvoorbeeld verkoopgesprekken en dan zoeken wij naar de meest realistische setting. Een inkoper uit de praktijk maakt een verkoopgesprek vrijwel gelijk aan de praktijk. 

Praktijkopleider tijdens stage

Studenten opleiden in de praktijk is een vak apart. Balans zoeken tussen de win voor de student en de win voor het bedrijf is nodig. Het is mogelijk om een cursus (e-learning) te volgen via het Hoornbeeck College.

Meld je aan!

Samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven vinden wij waardevol. De mogelijkheden hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Via het onderstaande formulier kun jij je interesse kenbaar maken. Wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden verder te verkennen.

    Mogelijkheden:

    Upload hier je logo:

    Hoornbeeck Locatie: