Zakelijke dienstverlening

Per 2022 start het mbo binnen de zakelijke dienstverlening met een nieuw domein: Business Services. De beroepen zoals o.a. bedrijfsadministrateur, management assistent worden samengevoegd. Ook het Hoornbeeck College grijpt deze kans aan om samen met het werkveld de opleidingen te vernieuwen naar de hedendaagse vraag.

Opleidingen

Verschillende opleidingen maken deel uit van Business Services. Allemaal een dienstverlenend karakter.

Lees verder

Business Support

Taken uitvoeren voor bedrijven gebeurde al binnen de opleiding management assistant via secretary support. Individueel of in kleine groepen studenten werden opdracht uitgevoerd. Business Services biedt de kans om het iets breder te trekken: Business Support.

Lees verder

Samenwerken met het werkveld

Bussines Support

Studenten binnen het mbo leren optimaal en graag in een realistische setting. De stageperiode is belangrijk. Ook tijdens de schoolperiodes is het belangrijk om de theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk.

Business Support is brede verzamelnaam. Taken zoals het organiseren van een evenement, het invoeren van een aangifte inkomstenbelasting, het ondersteunen tijdens een beurs of netwerkbijeenkomst. Het zijn slechts enkele voorbeelden. 

Het leerelement staat centraal. En uiteraard is het aan de begeleider vanuit het onderwijs om samen met het werkveld de kwaliteit te borgen. 

Business Services

Business Support

Alles om je organisatie soepel te laten draaien. Van gastvrouw op je bedrijfsevent, het regelen van je kerstborrel tot het bijwerken van je administratie

Finance & Control

De financiële administratie loopt op rolletjes. Aangiftes, jaarrekening, rapportages, allemaal heel belangrijk om je bedrijf financieel gezond te houden. 

Officemanagement

Wie zorgt ervoor dat de brieven perfect zijn? Dat deadlines worden bewaakt en bedrijfsevents worden georganiseerd? Een goede managementassistent is je onmisbare sparringpartner. 

Juridisch & HRM

Er zoveel wet- en regelgeving dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En hoe zorg je dat je personeelsbeleid in orde is en jouw personeel met plezier voor je werkt? Elk detail is belangrijk. 

Marketing & Communicatie

Diensten en producten promoten. De presentatie aan de doelgroep en stakeholders. Het is een totaal van middelen die ingezet worden om deze doelen te bereiken. 

Contact

Amersfoort

Jan Meeuse
muj@hoornbeeck.nl

Apeldoorn

Jeroen van Dijk
ardk@hoornbeeck.nl

Goes

René Aarnoudse aem@hoornbeeck.nl

Gouda

Christiaan de Graaf
gfc@hoornbeeck.nl

Kampen

Jaap van Putten ptc@hoornbeeck.nl

Rotterdam

Rik van Groningen
gnr@hoornbeeck.nl