Bedrijfsbezoek

Op 23 maart waren studenten van de sector economie van de locatie Gouda te gast bij Mattone Bouwmeesters. Een korte impressie!

Klantreis gebaseerd op de oudheid

Bouwen zoals de Romeinen in het nu. De rondleiding begon in Capelle aan den IJssel in de hal bij Vitruvius, een van de grootste bouwmeesters waar de specialisten van Mattone zich maar al te graag aan spiegelen.

Tijdens de rondleiding hebben de studenten kennis gemaakt met drie ruimtes waar klanten komen. Allereerst in de huiskamer waar het eerste contact is, daarna in een ruimte waar materialen een rol gaan spelen en vervolgens op een plek in het gebouw waar het ontwerp wordt gepresenteerd. Een prachtige journey!

Wedstrijd ‘verkoop een villa’

Peter Groenendijk had een mooie opdracht in petto voor de commerciële studenten: verkoop een villa. Eerst een vragenronde om daarna een overtuigende pitch voor te bereiden. De energie nam met de minuut toe, leren in een contextrijke omgeving is boost voor de motivatie. In de pitch mochten de kernwaarden van Mattone (schoonheid, bruikbaarheid en duurzaamheid in balans) niet ontbreken evenals de persoonlijke skills van de student.

Ervaar ook de dynamiek van jong talent. Stel je bedrijf open voor commerciële studenten.

Contact

Neem gerust contact met ons op via info@hoornbeeckbusiness.nl of telefoonnummer 085 48 38 003.