Barth

Groep

Hoornbeeck Business Member…

Barth Groep

Technology with a smile

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Binnen de vijf gespecialiseerde en eigenzinnige bedrijven van de Barth Groep kunnen we interessante opdrachten en leerzame stageplaatsen verzorgen voor studenten van het Hoornbeeck College. Wij zijn een erkend leerbedrijf met ruime ervaring en faciliteren een prettige werkomgeving met een open en informele werksfeer.

Wie zijn wij?
Barth is een familiebedrijf, opgericht in 1931. De opeenvolgende generaties hebben het bedrijf beheerst laten groeien. Met een vooruitstrevende blik en gericht op de wensen van de klant. Barth is uitgegroeid tot een betrouwbare en veelzijdige partner in techniek. Elke dag weer bewijst Barth dat bescheidenheid en dynamiek samengaan. De gedreven medewerkers zijn uw partners om een project vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering vakkundig en snel te realiseren.

Ons aanbod

Wij helpen bedrijven om maximaal te presteren door het creƫren van duurzame en technologische oplossingen. Wij realiseren en onderhouden totaalinstallaties in de werkomgeving, automatisering van machines, keuring en inspectie en plaatwerkoplossingen voor verschillende industrieƫn. Ons doel is om onze klanten en ons team tevreden te houden. Sterker nog, we willen dat ze blij zijn.
Kortom: Technology with a smile.

 

Onze website

Toekomstvisie

Door mee te groeien met de ontwikkelingen op het gebied van elektrische en werktuigkundige installaties en voortdurend in te spelen op de wensen van de klant, willen we als bedrijf blijven groeien.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Barth Groep is een erkend leerbedrijf. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een open en informele werksfeer. Heb je een goed idee wat je graag wilt realiseren of wil je graag stage bij ons komen lopen? Neem dan contact met ons op.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Barth Groep

Lisa Barth
lisabarth@barthgroep.nl
078 – 673 11 00

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Barth Groep

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.