Ondernemen

Binnen het Hoornbeeck College heerst een ondernemend klimaat. Studenten worden gestimuleerd om verder te kijken dan het schoolgebouw en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Jong Ondernemen

Studenten binnen het Hoornbeeck College hebben de keuze om in het tweede leerjaar mee te doen aan de competitie van Jong Ondernemen.

Lees verder

Verder studeren

Met een mbo diploma niveau 4 op zak is de associate degree Ondernemen een interessante optie als vervolgopleiding. Deze tweejarige opleiding wordt door de Christelijke Hogeschool Ede in samenwerking met Hoornbeeck College in Ede en in Gouda aangeboden.

Lees verder

Coachende ondernemers

Studenten die op het vlak van onderschap bezig zijn tijdens hun studie hebben veel aan professionele identificatiefiguren die graag kennis en expertise willen delen. Delen is immers vermenigvuldigen.

Aanmelden

Leren door te doen

Jaarlijks starten er student companies 

Studenten groeien door vrijheid te krijgen en verantwoordelijkheid te leren nemen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het label Jong Ondernemen is een prachtig podium om het netwerk uit te breiden, te leren van anderen en strijden voor de titel student company van het jaar. 

Hoornbeeck Business biedt de verschillende initiatieven graag een podium en organiseert events om het ondernemende klimaat op school en de samenwerking met het bedrijfsleven te bevorderen. 

Contact

Locatie Amersfoort

Jan van Bentum bej@hoornbeeck.nl

Locatie Apeldoorn

Klaas Mulder
mrk@hoornbeeck.nl

Locatie Goes

Krijn van Dijk dkk@hoornbeeck.nl

Locatie Gouda

Christiaan de Graaf
gfc@hoornbeeck.nl

Locatie Kampen

Jaap van Putten ptc@hoornbeeck.nl

Locatie Rotterdam

Edwin Mosterdijk
mke@hoornbeeck.nl