Excellent

Online

Hoornbeeck Business Member…

excellent Online

Winnen door online excelleren!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Wij vinden het prachtig om samen te werken met studenten. De jonge energieke geest van de opgroeiende generatie houdt ons scherp. Het feit dat zij opgroeien in de digitale wereld stelt ze als geen ander in staat om met een andere bril naar onze onderneming te kijken.

Wie zijn wij?
Wij maken winnaars van onze klanten door ze te helpen met het bouwen van de beste website of webshop én door het ontwikkelen van de meest krachtige marketing- en communicatiestrategie. Online excelleren voor scherpe prijzen! Bent u er klaar voor?

Ons aanbod

We ontwikkelen websites, webshops en (online) marketing-campagnes voor kleine en middelgrote mkb-bedrijven. Onze kracht is onze flexibiliteit en bovengemiddeld vakmanschap.

Onze website

Toekomstvisie

Het ontwikkelen van websites wordt steeds meer een commodity. Onze toegevoegde waarde zit in onze strategische visie en de gaven om snel en kwalitatief hoogwaardig de vertaling te maken van de bedrijfsvisie naar een digitale identiteit.

Samenwerken?

Staat open voor

Ons doel met het lidmaatschap van de Hoornbeeck Business Community is dat we op zoek zijn naar enthousiaste studenten en zakelijk waardevolle contacten met andere community deelnemers.

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsfoto/video

Excellent Online

 

info@excellentonline.nl
085 – 760 6789

Jan-Paul Verkamman
06 – 11 75 53 30

“Ik vond het erg leuk om opdrachten voor dit bedrijf te maken. Ik heb veel geleerd van de feedback op mijn werk”

Frits de Balk

Student 2e jaars Commercieel

Dit vinden studenten…

… van de samenwerking met deze ondernemer!

“Ik heb een website vertaald voor de ondernemer in het Duits. Het vertrouwen wat ik daarin kreeg gaf mij zeflvertrouwen.”

Jorn de Groot

Student 3e jaars Commercieel

“Het was ongelofelijk spannend om voor een echt bedrijf aan de slag te gaan. In moest de drempel overstappen maar had deze ervaring niet willen missen. “

Anne van Die

Student 3e jaars Commercieel

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Gratis membership pagina

Ook een membership pagina?

Deze pagina betreft een voorbeeldpagina. Op deze plaats komt een contactformulier te staan waarmee andere Hoornbeeck Business Members contact met u kunnen opnemen. Doormiddel van het onderstaande formulier kunt u uw eigen membership pagina aanmaken.


    Logo:
    Foto 1:
    Foto 2:
    Foto 3: