Fietslease

Holland

Hoornbeeck Business Member…

Fietslease Holland

Ga toch fietsen!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
De slogan van Hoornbeeck Business ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’ is eigenlijk precies de reden waarom wij van Fietslease Holland member zijn geworden van Hoornbeeck Business. Om te groeien als bedrijf of in je persoonlijke ontwikkeling moet je in beweging blijven en door dit samen, als team, te doen maakt het zoveel beter en leuker!

Wie zijn wij?
Fietslease Holland heeft één doel. De mobiliteit in Nederland beter, duurzamer en vitaler te maken. Wij verzorgen de lease van fietsen van A tot Z voor onze klanten op de zakelijke en particuliere markt.

Ons aanbod

We bieden de totaaloplossing voor het leasen van fietsen. De totaaloplossing wil zeggen dat het niet stopt bij je lease fiets, we gaan voor zekerheid. Daarom is je fiets gelijk verzekerd, zit het onderhoud er bij in begrepen en heb je altijd recht op pechhulp! Eigenlijk hoef je dus nergens aan te denken. Ga toch fietsen!

 

Onze website

Toekomstvisie

Fietslease Holland is een jong en dynamisch bedrijf wat hard aan het groeien is. Zoals al vermeld willen wij ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de mobiliteit van Nederland. Dit willen wij doen door de beste fietslease maatschappij te worden.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Wij staan open voor jou! Het lijkt ons gaaf om jou mee te nemen in onze en jouw ontwikkeling. Fietslease Holland staat voor groei. Niet alleen voor ons als bedrijf, maar ook voor jou als student. We bieden daarom een veelzijdige stage waarbij je de kans krijgt om op het gebied van marketing, klantgerichtheid, je commerciële vaardigheden en niet geheel belangrijk, jouw ontwikkeling als persoon te verbeteren. Heb je interesse? Stuur je cv en motivatie naar hessel@fietsleaseholland.nl

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Fietslease Holland

Hessel Boon
Stuur een e-mail
06 83969063

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Fietslease Holland

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.