Gemeente

Gouda

 

Hoornbeeck Business Member…

Gemeente Gouda

Werken voor Gouda; Welke smaak voeg jij toe?

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
De snelle ontwikkelingen binnen de economie en de krapte op de arbeidsmarkt vereisen een goede samenwerking tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven. De gemeente Gouda werkt daarom nauw samen met diverse onderwijspartijen in de stad.

Wie zijn wij?
Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor én met de stad. Met trots, maar vooral met een warm hart. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan centraal. En onze medewerkers natuurlijk! Je 36-urige werkweek of je deeltijdbaan kun je in overleg flexibel invullen. Zodat je goed balans vindt én houdt tussen werk en privé. Je arbeidsduur en werktijden kun je afstemmen op jouw wensen, zodat je arbeid- en zorgtaken goed kunt combineren. Je kunt rekenen op een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ons aanbod

Met onderwijs en bedrijfsleven werken we aan de maatschappelijke vraagstukken die er in de stad en de regio Midden-Holland liggen. Rondom bodemdaling, bereikbaarheid binnenstad, duurzaamheid en langer thuis wonen bekijken we gezamenlijk hoe innovatie en groei te realiseren valt. Hierbij worden ook studenten betrokken.

 

Onze website

Toekomstvisie

Gouda is van oudsher de stad van kaas en stroopwafels. Smaakvol en divers! Een leuke, middelgrote stad met grootstedelijke uitdagingen, want Gouda ontwikkelt zich volop! De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Een ambitieuze werkgever die werkt voor én met de stad. Met trots, maar vooral met een warm hart. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan centraal. En onze medewerkers natuurlijk!

Samenwerken?

 

Staat open voor

Nieuwe samenwerkingsprojecten rondom de hierboven genoemde maatschappelijke vraagstukken.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Gemeente Gouda 

Frank Slingerland

frank.slingerland@gouda.nl
06-48135645

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Gemeente Gouda

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.