Kippie

Hoornbeeck Business Member…

Kippie

Kippie Smaakt elke dag!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Wij dragen graag ons steentje bij om gemotiveerde studenten voor te bereiden op hun plaats in het bedrijfsleven.

Wie zijn wij?
Kippie is een franchise organisatie met 55 winkels verspreid over heel Nederland. Wij verwennen onze klanten met heerlijke kant en klaar maaltijden en gegrilde kipproducten om je vingers bij af te likken! Ons hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in Poeldijk. Medio 2020 hopen wij een volledig nieuw pand te betrekken op het LogistiekPark A12 te Waddinxveen.

Ons aanbod

De afgelopen jaren zijn er al wat Hoornbeeck studenten geweest die een financieel administratieve stage bij ons hebben gelopen.

 In het voorjaar 2020 trappen wij een paar mooie financieel administratieve projecten af. Vind je het leuk hierbij te helpen en ervaring op te doen met de meest innovatieve administratieve en rapportage software? Neem gerust contact op!

 

Onze website

Toekomstvisie

Kippie is een solide familiebedrijf dat inmiddels wordt bestuurd door de derde generatie. De enthousiaste jonge ondernemers zitten boordevol plannen voor de toekomst. Een team van al even enthousiaste medewerkers, ondersteund door de meest recente software en een volledig nieuw te betrekken distributiecentrum gaat deze plannen zeker faciliteren.
   

Samenwerken?

 

Staat open voor

Gemotiveerde en zelfstandige financieel administratieve stagiair (voorjaar 2020)

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Kippie

Aarnhout Lindhout
a.lindhout@kippie.nl
0174-242436

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Kippie

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.