Maasdam

Projectinrichting

Hoornbeeck Business Member…

Maasdam

Samen creëren wij ruimte

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Ontwikkeling vinden we belangrijk. Graag geven we jou hier de ruimte voor. Denk hierbij eens aan het uitvoeren van een opdracht op een van onze afdelingen. Daarom gaan we graag het Hoornbeeck Business membership aan.

Wie zijn wij?
Bij Maasdam richten we ons op we drie dingen: vloeren, projectmeubilair en totaalinrichting. Wij zijn een familiebedrijf met dagelijks ruim 150 mensen aan het werk. Een bedrijf met een ondernemende cultuur, waarin kansen zien en kansen ontwikkelen vanzelfsprekend zijn. Een cultuur die niet gericht is op binnen de lijntjes kleuren, maar je ruimte geeft voor eigen ideeën en een eigen stempel. No-nonsensgedrag is de norm, en iedereen het erover eens is dat met elkaar de schouders eronder zetten dé manier is om plezier in je werk te hebben en te houden.

Ons aanbod

Maasdam is een erkend leerbedrijf. Elke opdracht of stage wordt deskundig begeleid. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en voor je persoonlijke leerdoelen. Bij Maasdam is er veel ambitie en een hoge dosis gedrevenheid. Wij hebben een jong team met meestal meerdere stagiaires. Naast dit kom je te werken in een inspirerende werkomgeving en een collegiale werksfeer.

 

Onze website

Toekomstvisie

Werken wij over 5 jaar nog wel in een kantoor? Binnen Maasdam houden we technologie in de gaten. Jij krijgt bij ons de kans om voor te sorteren op de toekomst. Ben je benieuwd hoe? Lees er meer over in onze whitepaper ‘het kantoor van de toekomst’ op maasdam.nl.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Heb je een goed idee wat je graag wilt realiseren bij Maasdam? Of wil je graag stage bij ons komen lopen? Wij komen graag met jou in gesprek! Bel (06 53 466 471) of mail (aanker@maasdam.nl) met Aartine Anker.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Maasdam

Aartine Anker
aanker@maasdam.nl
06 53 466 471

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Maasdam

Doormiddel van het onderstaande formulier kom je in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.