Van Wijnen

Stolwijk

Hoornbeeck Business Member…

Van Wijnen Stolwijk

Jij leert van ons en wij willen graag van jou leren!

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Jij leert van ons en wij willen graag leren van jou! We hebben altijd plek voor gemotiveerde leerlingen, studenten, stagiairs en afstudeerders. Je wordt uitgedaagd en krijgt daarmee de kans jezelf te ontwikkelen. Wij helpen jou om de theorie in de praktijk te brengen en vinden het ook leuk iets van jou te leren!

Wie zijn wij?
Wij zijn één van de grootste ontwikkelende bouwers in Nederland. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. We werken lokaal vanuit 24 vestigingen. Binnen onze regio (west) kun je aan de slag bij onze vestiging in Stolwijk, Dordrecht en Haarlemmermeer.

Ons aanbod

Bij ons kom je te werken in een dynamische omgeving! Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Je krijgt bij ons de ruimte en vrijheid voor ondernemerschap. Wij dagen je uit om het beste in jezelf naar voren te halen.

 

Onze website

Toekomstvisie

De ambitie van Van Wijnen is om een bijdrage te leveren aan leefomgevingen zonder uiterste houdbaarheidsdatum. Dat zijn gebouwde omgevingen die qua gebruikerskwaliteit en -functie van betekenis blijven, betaalbaar zijn en bij sloop, realisatie en gebruik geen ecologische voetafdruk achterlaten.

Samenwerken?

 

Staat open voor

Je kunt bij ons terecht voor een rol/stageplaats op de afdeling werkvoorbereiding, calculatie, administratie, marketing en communicatie, uitvoering en vastgoedbeheer.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Van Wijnen Stolwijk

Niesa van Leeuwen
n.van.leeuwen@vanwijnen.nl
0182-348000

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Van Wijnen Stolwijk

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.