WeYou

Hoornbeeck Business Member…

WeYou

Wij zijn! Jij ook?

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
WeYou is een jonge organisatie, gebouwd door drie stagiairs van het Hoornbeeck College onder begeleiding van Nico Houwaard van Home4Talent. Doordat de samenwerking met het Hoornbeeck College een succes bleek, zijn wij van mening dat WeYou in de toekomst meer stagiairs kan gebruiken!

Wie zijn wij?
De arbeidsmarkt veranderd van een push- in een pullmarkt. Werkgevers moeten aanzienlijk meer moeite doen om hun vacatures ingevuld te krijgen. WeYou heeft een unieke oplossing voor deze werkgevers. Een werken-bij website, niet gebouwd door een marketingbureau, maar ingericht vanuit een recruitmentvisie! Hoe geeft WeYou dit vorm? Wij laten sfeerimpressies zien door het gebruiken van foto’s, video’s en teksten om de vacatureomgeving van organisaties te perfectioneren. Met als resultaat: meer bezoekers, meer sollicitanten, reflectie van de bedrijfscultuur en ontzorging van het wervingsproces.

Ons aanbod

Wij bieden jou een stageplek aan waar jij ontzettend veel kan leren, mits je zelf de juiste inbreng levert. WeYou biedt jou de mogelijkheid om thuis te werken en zelf onder begeleiding je dag in te vullen. Je werkzaamheden zullen heel erg uiteenlopen, van acquisitie tot het bedenken van een marketingstrategie die je zelf uit mag voeren! Daarnaast kom je terecht in een jong team met oud Hoornbeeck studenten.

 

Onze website

Toekomstvisie

WeYou is constant aan het ontwikkelen, maar de nabije toekomst is vooral gericht op sales. Het WeYou concept moet de markt gaan veroveren. Dit willen wij samen met jou doen!

Samenwerken?

 

Staat open voor

WeYou staat open voor gemotiveerde studenten die initiatief durven te nemen. Geïnteresseerd geraakt in een commerciële stage bij WeYou? Bel ons via 085 – 040 36 53 of mail ons via info@weyou.nl!

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

WeYou

Matthijs Blok
matthijs@weyou.nl
085 – 040 36 53

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met WeYou

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.