Agriprom

Stalmatten BV

Hoornbeeck Business Member…

Agriprom Stalmatten BV

Totaal Koe Comfort

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn!
Wij zijn Hoornbeeck business member omdat wij al een aantal jaren middels de stagiaires samenwerken met Hoornbeeck. Wij hebben gemerkt dat deze studenten gemotiveerd en praktisch zijn ingesteld en hart hebben voor de melkveehouderij in Nederland.
   

Wie zijn wij?
Agriprom is de leverancier van koe comfortabele stalinrichting en consumables voor melkveebedrijven over de hele wereld. Wij richten stallen in volgens ons idee ‘Totaal Koe Comfort’. Dat betekent dat wij producten bedenken vanuit de behoefte van de koe en de eisen van de hedendaagse melkveehouder. De koe zal op deze manier de investering terugbetalen. Een belangrijk deel van Totaal Koe Comfort is de ligplaats van de koe. Vanuit dat oogpunt hebben wij zeer comfortabele koematrassen en diervriendelijke ligboxen om stallen mee in te richten. Wij hebben producten die passen in elke melkveestal en horen graag van u.

 

Ons aanbod

Wij hebben een assortiment stalinrichting met daarin koematrassen, waterbedden, rubber matten, kalverhutten, flexibele ligboxen, koeborstels etc. Daarnaast hebben wij een assortiment consumables met producten zoals veevoedingsadditieven, sneltesten voor melk, klauwverzorgingsproducten, uierverzorgingsproducten, inkuilmiddel en anti vliegen producten.
   

 

Onze website

Toekomstvisie

De wereldbevolking groeit hard door en wij zijn straks met 10 miljard mensen op dezelfde aarde. Melk en zuivelproducten zijn een belangrijk onderdeel van ons dieet en de vraag ernaar zal dan ook toenemen. Dit betekent dat wereldwijd de vraag naar hoe je op een duurzame, efficiënte en diervriendelijke manier melkvee kunt houden ook steeds vaker gesteld zal worden. Als het wil kan Nederland met al haar expertise hier een rol in spelen. Agriprom wil dit in elk geval graag en wij zijn ervan overtuigd dat wij elke koe op een koe comfortabele manier kunnen houden!
   

Samenwerken?

 

Staat open voor

Wij staan open voor geïnteresseerde studenten!

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Agriprom Stalmatten BV

Tristan Staal

tristan@agriprom.nl

0529455320

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Agriprom Stalmatten BV

Agriprom Stalmatten BV

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.