Isola Fish

Hoornbeeck Business Member…

isola fish

Healty, Tasty, Trusty

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn!
Werken en leren bij Isola Fish. Dan heb je te maken met een toonaangevend visverwerkingsbedrijf in de Noordzeevis. Modern, dynamisch en innovatief. Bekend, gezond en betrouwbaar. Wij zijn alsmaar aan het groeien en zoeken vaak nieuwe leden voor ons team. Juist door open te staan voor nieuw talent kunnen we van elkaar leren en de vernieuwing die nodig is in deze tijd te kunnen volgen. Wij willen graag van jouw leren!

Wie zijn wij?
Dankzij onze jarenlange ervaring en door de langdurige en stabiele relaties met onze klanten mogen wij onszelf een betrouwbare partner noemen in het leveren van het juiste hoogwaardige visproduct. Ook de komende jaren volgen wij de marktontwikkeling en delen wij graag onze kennis van markten en producten. Wij willen graag een strategische partner zijn die een meerwaarde heeft door een open en persoonlijke manier van samenwerken.

 

Ons aanbod

Isola Fish beschikt over een breed assortiment vis en visproducten. Wij gaan tot het uiterste om aan uw vraag te voldoen. Door een sterke, intensieve betrokkenheid met ons groot netwerk van gespecialiseerde visbedrijven zijn wij verzekerd van een vaste aanvoer van topkwaliteit. Wij staan voor decennia lange ervaring met vis en kennis van visverwerking.
   

 

Onze website

Toekomstvisie

Onze visie is om een gezond, smaakvol en integer visproduct aan te bieden aan onze relaties. Het opbouwen van een goede relatie vormt hierbij de basis van waaruit wij opereren, naar ons personeel maar zeker ook naar onze klanten en leveranciers. Verder vinden we het belangrijk om ook als organisatie zelf bij te dragen aan duurzame en maatschappelijk betrokken initiatieven. Om op deze manier voor goed rentmeesterschap te zorgen van onze natuur en het milieu. Wij proberen dit te realiseren door vis en visproducten op de markt te brengen die duurzaam zijn gevangen of gekweekt en die met de meeste zorg en onder perfect hygiënische omstandigheden zijn verwerkt, verpakt, opgeslagen en gedistribueerd. Hiertoe werkt Isola Fish uitsluitend samen met betrouwbare partners in de visserij en in de visindustrie uit de hele wereld.
   

Samenwerken?

 

Staat open voor

Onze mogelijke opdrachten kunnen zich richten op de ondersteuning/uitbreiding van de commerciële, secretariële of financiële afdeling. Graag gaan wij in gesprek om te zoeken naar mogelijkheden.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Isola Fish

Gertine Vrolijk

hr@isolafish.nl

0527681998

 

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Isola Fish

Isola fish

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.