Jump

Hoornbeeck Business Member…

Jump

Digitaal innoveren met Jump

Waarom wij Hoornbeeck Business Member zijn! 
Jump richt zicht op organisaties die doormiddel van software-ontwikkeling verder willen digitaliseren en innoveren. De noodzaak hiervan wordt juist door de jongere generatie het meest ingezien. We gaan daarom graag met hen de samenwerking aan om deze boodschap over te brengen en te laten zien welke concrete resultaten een digitale organisatie oplevert.

Wie zijn wij?
Bij Jump hebben we jarenlange ervaring in innovatietrajecten. In maatwerk software waarmee vele organisaties al succesvol de sprong hebben gewaagd én verder zijn gekomen.

Voor het hele proces hebben we specialisten in huis. Van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van apps tot het reguleren van interne informatiestromen en data. Tot onze klanten rekenen wij organisaties zoals Yask, Eneco, de Koninklijke Luchtmacht, het Ministerie van Justitie, HelloPrint en Meeder. 

Jump gaat voor persoonlijk, passie en plezier. Want springen is leuker dan stilstaan.


       .

Ons aanbod

Applicatie-ontwikkeling,

Maatwerksoftware,

Business Intelligence,

Low-code ontwikkeling,

Mendix software,

Innovatie consultancy,

 

Onze website

Toekomstvisie

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Organisaties zullen hier steeds meer op in moeten spelen om onderscheidend te blijven. Jump leid en ondersteund in deze digitale transformatie. Als groeiende organisatie blijven we daarom investeren in kennis en specialisme om de (maatschappelijke) impact van onze projecten te vergroten.


   

Samenwerken?

 

Staat open voor

Vruchtbare samenwerkingen met studenten en organisaties die ons helpen bij het realiseren van onze ambities.

 

Word ook member!

IN BEELD

Bedrijfsgegevens

Jump

Jan-Maarten Verweij

janmaarten@jump.nl 

0622082817

Alleen ga je sneller…

Samen komen we verder…

Samenwerken?

Neem contact op met Jump

Doormiddel van het onderstaande formulier komt u in contact met deze Hoornbeeck Business Member. Wil jij ook een Membership Page? Wordt dan ook Hoornbeeck Business Member.